Assessment

ASSESSMENT

JE TALENTEN EN COMPETENTIES TESTEN?

What DRIVES you? 

DRIVEN by talent: onze naam verklapt natuurlijk al snel waarvoor wij staan: gedreven door talent. Leer bij ons meer over je talenten en zet ze volop in!

Als onderdeel van onze screening of op aanvraag, is het mogelijk om je competenties en talenten te testen via een assessment op maat. Hoe jouw assessment wordt opgebouwd, verschilt afhankelijk van de verwachtingen van de werkgever, jijzelf en het functieprofiel. Alles gebeurt op maat, zo beschikken we ook over Management Assessments!

Wat we wel al graag verklappen, is dat je dankzij onze zeer persoonlijke aanpak tot een beter inzicht komt wat jouw talenten en aandachtspunten betreft.

Daarnaast krijg je ook een beter inzicht in je persoonlijke gedragsvoorkeuren in een werkomgeving, met de bijhorende valkuilen. Omdat we dit samen steeds uitgebreid persoonlijk overlopen, weet je na ons assessment je sterktes goed te benadrukken en hiervan meer te genieten. 

Dankzij het beter inzicht in je eigen communicatiestijl en hoe die efficiĆ«nt inzetten naar anderen, leer je ook hoe om te gaan met bepaalde collega's en verantwoordelijken, en weet je in welke teamsfeer of bedrijfscultuur je het best past!

DISC Insights

Om jouw talenten te ontdekken en je hierin nog meer te laten schitteren, gebruiken wij als tool voor onze trainingen en coachings de kleurentaal van DISC

Ken jij de kleurentaal van DISC al? Ontdek het hier! 
Onze assessments kan je aanvragen voor een halve dag of een hele dag. 

Wil je ons graag als HR-Partner in het aanwerven met assessment van talent, of heb je zelf interesse in een persoonlijk assessment?

Neem contact op met onze Talent Managers!
Assessment testing coaching competenties center


Interleuvenlaan 15B 3001 Leuven
leuven@drivenbytalent.be
T 016/888.132


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x