Team Coaching

COACHING

TEAM COACHING

Bij DRIVEN by talent zijn wij gedreven in het samenbrengen van teams!

Van buitendienst salesteams tot office en management teams, wij houden van een efficiënte samenwerking en stimuleren dit maar al te graag. Met plezier brengen wij eerst de verschillende profielen van het team in kaart, met de bijhorende professionele gedragsvoorkeuren. Wij geven je team inzicht in deze gedragsvoorkeuren en leren je collega's de talenten van elkaar waarderen, alsook begrip opbrengen voor mogelijke valkuilen die bij die talenten horen. Op die manier zorgen wij voor een hechter gebonden team! 

Aan deze Team Coaching koppelen wij ook nog graag de verschillende communicatiestijlen, zodat je efficiënter kan omgaan met zowel je collega's als leidinggevenden.


Deze coachings kunnen kwalitatief doorgaan bij DRIVEN by talent, in ons ruime kantoor te Leuven. Met evenveel plezier komen wij naar jullie toe, voor een coaching in jullie eigen werkomgeving. 

DISC Insights

Om jouw talenten te ontdekken en je hierin nog meer te laten schitteren, gebruiken wij als tool voor onze trainingen en coachings de kleurentaal van DISC

Ken jij de kleurentaal van DISC al? Ontdek het hier!Heb je er al helemaal zin in? Wij ook! 


Neem contact op met onze Talent Managers om de mogelijkheden op maat verder te bespreken!
DRIVEN by talent - Kim Billiard - Rekrutering en coaching management directie


Interleuvenlaan 15B 3001 Leuven
leuven@drivenbytalent.be
T 016/888.132


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x