Estelle Marteau

Talent Manager & Carrièrecoach


Goede leerschool

Als pas afgestudeerde ben ik in de uitzendsector terecht gekomen.
Al zeg ik het zelf: je leert snel en veel binnen deze wereld en ik ben hier dan ook enorm dankbaar voor, want wat een bijzondere leerschool!

Na jaren als recruiter gewerkt te hebben, besloot ik toch een andere weg in te slaan qua sector, want ik miste iets in de uitzendsector...
Moeilijk te geloven, maar ik was mijn drive verloren!


Manier van werken

Ik besloot mijn weg te zoeken in een compleet andere business omdat ik geloofde dat ik niet meer in de juiste job zat. Mijn nieuwe functie als district manager bestond voornamelijk uit het begeleiden van personeelsleden en het coachen van de mensen on-site. Maar al snel kwam ik tot het besef dat het niet persé de job als recruiter geweest was, waarin ik niet meer geloofde, maar de manier van werken in de uitzendsector!

DRIVEN by talent

Aangezien ik met Kim in het verleden fijn had samengewerkt, besloot ik met haar contact op te nemen. Na een goede babbel, kwam ik tot het besef dat ik niet op de juiste plek zat bij mijn vorige werkgever, want ik voelde mijn drive al meteen terugkomen van zodra ik maar één voet binnen zette bij DRIVEN by talent! 


Volle DRIVE

Met enorm véél goesting en volle DRIVE zet ik mijn carrière in de rekrutering en coaching verder bij Kim en DRIVEN by talent, zodat ik andere mensen kan helpen met het vinden van hun drive en deze kan matchen aan de juiste werkgever!


#proudtobeDRIVEN 

Contacteer me rechtstreeks via mail: estelle@drivenbytalent.be of bel via 016/888.132


Ik verwelkom je graag op ons kantoor, enkel op afspraak.


Interleuvenlaan 15B 3001 Leuven
leuven@drivenbytalent.be
T 016/888.132


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x