Kim Billiard

Talent Manager & Carrièrecoach


Ondertussen heb ik 20 jaar werkervaring mogen opbouwen.
En geen dag heb ik me verveeld!

Mijn carrière heb ik uitgebouwd in verschillende sectoren, waaronder voornamelijk klantgerichte jobs in Finance, Marketing & PR en meest recent in de HR sector, zo'n 9 jaar nu. Hier hield ik me vooral bezig met het oprichten van nieuwe HR-kantoren, waarbij ik verantwoordelijk was voor de businessplannen, marktbewerking, de praktische organisatie en opleiding van recruiters en managers. Een héél fijne tijd waarin ik mijn passie voor mensen, talenten en HR ontdekte!

DRIVEN by talent BV

Met de opstart van DRIVEN by talent is het mijn doel om een kwalitatief, gespecialiseerd agency in rekrutering en coaching uit te bouwen. In deze krappe arbeidsmarkt zijn veel bedrijven op zoek naar een professioneel partnership, een echte HR Partner. Wij focussen ons graag op de core business van het rekruteren, waar we voor alle partijen het verschil kunnen maken. Ik hou namelijk van een doorgedreven, warmzakelijk partnership met onze klanten en werk graag als carrièrepartner en coach voor onze kandidaten. Op die manier maak je echt het verschil voor mensen, daaruit haal ik veel voldoening.

Dankzij onze sterk kwalitatieve focus op een beperkter aantal vacatures, kunnen we ook snelheid in ons rekruteringsproces brengen, vandaar ook de snelheidsmeter waarop ons logo gebaseerd is!
Al heeft mijn passie voor motorsport daar ook iets mee te maken gehad.  B-)

DRIVEN by talent Kim Billiard Interleuvenlaan 15B


Carrièrecoach

Naast rekrutering zijn we gedreven in coachings en trainingen. Ikzelf heb het geluk gehad al sinds de beginjaren van mijn carrière met de kleurentaal (DISC) in contact te mogen komen. Zelf heb ik tientallen opleidingen en trainingen gevolgd en was vanaf het allereerste moment volledig overtuigd van de waarde hiervan. Het gaf me een streepje voor bij klantencontacten, om positief om te gaan met mijn collega's en leidinggevenden en absoluut in mijn eigen zelfontwikkeling.

Ik geniet er dan ook volop van om hier nu dagdagelijks mee te mogen werken en anderen te enthousiasmeren over deze fantastische kleurentaal die zorgt voor inzicht en begrip onder elkaar!

DRIVEN by talent Management Coaching Team Kim Billiard


People Manager

Als people manager bij DRIVEN by talent creëer ik graag een open en positieve werksfeer op kantoor, waar onze collega’s zich gewaardeerd voelen en hun talenten kunnen ontwikkelen. Ik heb zelf ook in het verleden ervaren dat een positieve en stimulerende werksfeer, waar je je als werknemer gewaardeerd voelt, zeer belangrijk is voor je persoonlijke motivatie.

Werkvreugde is van onschatbare waarde, dagelijks genieten van je job samen met je collega’s, dat is ons streefdoel ook voor elke kandidaat die we verderhelpen én voor onze eigen DRIVEN-collega's natuurlijk.


Want daar worden wij écht blij van: #proudtobeDRIVEN!

Kim Billiard DRIVEN by talent

Contacteer me rechtstreeks via mail: kim@drivenbytalent.be of bel via 016/24.70.30Mijn passie naast Talent Management

Buiten mijn passie voor Talent Management, geniet ik graag van de motorsport!

Ik ben geboren in een motorfamilie: mijn vader, broer en neven rijden allemaal met de motor. De passie voor snelheid en ronkende motoren zit dus in het bloed.
Gedurende enkele jaren heb ik zelfs samen met mijn ex-man professioneel lesgegeven in doorgedreven Motor Rijvaardigheid: bergtrainingen in Eifel, bochtenstages in de Ardennen, doorgedreven motorbeheersing,... Ontzettend fijn!
Ook hier heb ik volop genoten van de combinatie van motorsport en coaching, met als doel de cursisten op niveau te brengen, om nog meer te kunnen genieten van een ontzettend fijne sport.

Mensen helpen is de rode draad in mijn leven, hier geniet ik dan ook dagdagelijks van!  

MRV Motor Rijvaardigheid VlaanderenMAAK EEN AFSPRAAK

Zo, nu ben je iets meer te weten gekomen over mij.

Tijd om jou beter te leren kennen!
Heb je interesse in Management Coaching, Team Coaching, Talent Development, onze DISC Trainingen of ben je op zoek naar een nieuwe job?

Neem contact met me op: 016/24.70.30 of kim@drivenbytalent.be

 

Ik verwelkom je graag op ons kantoor, uitsluitend op afspraak.


Interleuvenlaan 15B 3001 Leuven
leuven@drivenbytalent.be
T 016/888.132


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x