Kim Billiard

Oprichter & Talent Acquisition Specialist

Amai... Klinkt vreemd om te noteren, maar het is zo: Ondertussen heb ik bijna 20 jaar werkervaring achter de rug. En geen dag heb ik me verveeld! Mijn carrière heb ik uitgebouwd in verschillende sectoren, waaronder voornamelijk klantgerichte jobs in Finance, Marketing & PR en meest recent in de HR sector, zo'n 9 jaar nu. Hier hield ik me vooral bezig met het oprichten van nieuwe HR-kantoren, waarbij ik verantwoordelijk was voor de businessplannen, marktbewerking, de praktische organisatie en opleiding van recruiters en managers. Een héél fijne tijd waarin ik mijn passie voor mensen, talenten en HR ontdekte!

Met de opstart van DRIVEN by talent is het mijn doel om een kwalitatief, gespecialiseerd agency in rekrutering en coaching uit te bouwen. In deze krappe arbeidsmarkt zijn veel bedrijven op zoek naar een professioneel partnership, een echte HR Partner. Wij focussen ons graag op de core business van het rekruteren, waar we voor alle partijen het verschil kunnen maken. Ik hou namelijk van een doorgedreven, warmzakelijk partnership met onze klanten en werk graag als carrièrepartner en coach voor onze kandidaten. Op die manier maak je echt het verschil voor mensen, daaruit haal ik veel voldoening.

Dankzij onze sterk kwalitatieve focus op een beperkter aantal vacatures, kunnen we ook snelheid in ons rekruteringsproces brengen, vandaar ook de snelheidsmeter waarop ons logo gebaseerd is! 

Naast rekrutering zijn we gedreven in coachings en trainingen. Ikzelf heb het geluk gehad al sinds de beginjaren van mijn carrière met de kleurentaal (DISC) in contact te mogen komen. Zelf heb ik tientallen opleidingen en trainingen gevolgd en was vanaf het allereerste moment volledig overtuigd van de waarde hiervan. Het gaf me een streepje voor bij klantencontacten, om positief om te gaan met mijn collega's en leidinggevenden en absoluut in mijn eigen zelfontwikkeling.
Ik geniet er dan ook volop van om hier nu dagdagelijks mee te mogen werken en anderen te enthousiasmeren over deze fantastische kleurentaal die zorgt voor inzicht en begrip onder elkaar!

Als people manager bij DRIVEN by talent creëer ik graag een open en positieve werksfeer op kantoor, waar onze collega’s zich gewaardeerd voelen en hun talenten kunnen ontwikkelen. Ik heb zelf ook in het verleden ervaren dat een positieve en stimulerende werksfeer, waar je je als werknemer gewaardeerd voelt, zeer belangrijk is voor je persoonlijke motivatie.

Werkvreugde is van onschatbare waarde, dagelijks genieten van je job samen met je collega’s, dat is ons streefdoel ook voor elke kandidaat die we verderhelpen én voor onze eigen DRIVEN-collega's natuurlijk. 


Want daar worden wij écht blij van: #proudtobeDRIVEN!

Kim Billiard DRIVEN by talent

Contacteer me rechtstreeks via mail: kim@drivenbytalent.be of bel via 016/24.70.30

Ik verwelkom je graag op ons kantoor, enkel op afspraak.


Interleuvenlaan 15B 3001 Leuven
leuven@drivenbytalent.be
T 016/888.132


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x